De Lage Zwaluw

Kennismaken

Sander & Priscilla Deltrap
De Lage Zwaluwe
De Biesbosch
2 appartementen
Sfeervol vergaderen

Comfortabel

Overnachten & Vergaderen

Welkom in De Lage Zwaluw. Wij – Sander, Priscilla, Zoë en Nicky – verhuisden in januari 2020 vanuit het hectische Scheveningen naar deze prachtige plek te midden van de rust en natuur. Toen we de kans kregen om het huis, inclusief B&B over te nemen, ging een lang gekoesterde wens in vervulling. We knijpen nog elke ochtend even in onze arm… wonen we hier ècht?

We genieten volop van de mooie omgeving, de wandelingen, fietstochten en ontdekken de prachtige natuur van de Biesbosch. Een heerlijke plek om de drukte van de randstad achter je te laten en écht tot rust te komen. We delen deze mooie plek graag met onze gasten.

Over B&B De Lage Zwaluwe

Toen we erin trokken was de B&B reeds van alle gemakken voorzien. Stap voor stap voeren we kleine aanpassingen door om nog meer ons eigen stempel te drukken op de locatie. Ondertussen verwelkomen we je graag.

De Lage Zwaluw leent zich uitstekend voor een weekendje weg met het gezin maar ook voor vergaderingen, workshops of teambuildings. De ruime, lichte serre met aangrenzende tuin is exclusief te huur voor jouw gezelschap. We verzorgen de catering geheel naar wens. Wellicht kunnen we je wel verleiden tot een drankje met een vers – door Sander – gebakken pizza uit onze pizzaoven of een barbecue in de tuin?

zwaluw
Uw Hosts

Sander en Priscilla

Zoë en Nicky

Deltrap-Ernst

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Laagseizoen

Aanbieding

Profiteer in het laagseizoen van ons aanbod:

Weekend 3 nachten (vr/za/zo) – 2 betalen
Midweek 4 nachten (ma/di/wo/do) – 3 betalen

Telefoon

Priscilla: 06 3303 0855
Sander: 06 4478 0532

B&B De Lage Zwaluw

Kerkstraat 39
4926 CT De Lage Zwaluwe