De Lage Zwaluwe

In de omgeving

Beleef de Biesbosch
De Lage Zwaluwe
De Biesbosch
Overnachten
De Biesbosch

In de omgeving

In de omgeving is van alles te beleven. Hierbij een kleine selectie van activiteiten. Kijk voor een compleet overzicht op: www.beleefdebiesbosch.nl

De Biesbosch is een unieke rivierdelta met getijdewater, wilgenbossen, eilanden en kreken. Je kunt het gebied te voet, op de fiets of vanaf het water ontdekken. Ook leuk: boek een excursie met een gids en speur naar de kleurrijke ijsvogel of beverburchten. Kijk op Nationaal park de Biesbosch

Vanaf de B&B kun je al beginnen met wandelen. Via een knooppuntennetwerk kun je mooie routes lopen en combineren met een boottochtje. Op deze pagina vind je een overzicht van de mooiste routes. Populaire wandelroutes in de Biesbosch

Via een uitgebreid fietsroutenetwerk maak je prachtige tochten in de omgeving. Start vanuit de haven van Lage Zwaluwe en vaar met een pontje naar de overkant om een het Rondje Biesbosch te fietsen (57 km). Je fiets langs het water over de dijken door de natuur en bezoekt de pittoreske stadjes als Geertruidenberg, Werkendam en Drimmelen.
Fietsen kun je o.a. huren bij: Fietsverhuur Lage Zwaluwe

Dordrecht, Oosterhout en Breda zijn aanraders als je zin hebt om te lekker te winkelen, een museum te bezoeken of je in de watten te laten leggen op een gezellig terras.

Huur een boot, kano of sloep en verken de uitgestrekte kreken van de Biesbosch of maak een rondvaart met een fluiterbootje. Zeilen of surfen kan ook!
Bootverhuur: www.drima.nl

Zeil en surfles: www.zeilschool-biesbos.nl

In de omgeving zijn diverse restaurants: 

Sloepverhuur Brabantse Biesbosch

Wij zijn sloepverhuur Brabantse Biesbosch, oftewel sloepverhuur BB. Met prachtige voorgaande zomerseizoenen in ons achterhoofd gaan we deze zomer beginnen aan een nog zonniger seizoen.

We zijn gelegen in de haven van Lage Zwaluwe een klein dorpje in de gemeente Drimmelen. Onder het gezellige terras van Eetcafé Hier is ’T.

Direct aan de Brabantse Biesbosch, een natuurgebied waar je in de mooiste wateren en kreekjes van Nederland kunt varen.

Met ons jonge, gezellige en energieke team zijn we in de zomer veel te vinden op en rondom het water om onze gasten een ultiem dagje uit te kunnen verzorgen.
Aan boord van onze sloepen is het ook mogelijk om te genieten van heerlijke borrelhapjes, brunchboxen en verschillende drankjes. De ideale plek om een heerlijke zomerse dag door te brengen!

GENIETEN VAN DE BIESBOSCH MET LE PECHEUR VAARTOCHTEN

VAARTOCHTEN

Motorjacht Le Pecheur vaart, van april tot en met oktober, met verschillende arrangementen en laat u genieten van Nationaal Park Biesbosch, een natuurgebied van in totaal 9.000 hectare. Vanaf het water is het park nog beter en mooier te ervaren. Naast diverse planten treft men verschillende dieren zoals vossen, reeën, zee- en visarenden en natuurlijk de beroemdste bewoner; de bever.

U vertrekt vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch te Drimmelen om een dag(-deel) te varen met Le Pecheur, een klassiek stalen schip met een houten opbouw, type Super van Craft.

Le Pecheur is, al varend, de ideale locatie voor een bedrijfs- of familie-uitje. Tot een gezelschap van maximaal 10 personen bent u aan boord altijd welkom en is (bijna) alles mogelijk. Deel uw wensen met ons en we maken voor u graag een offerte/arrangement op maat.

Kijk voor informatie ook op www.lepecheur.nl

U kunt u zich ook aanmelden voor een bevertocht. Iedere woensdagavond van 19:00u – 22:00u, vanaf 24 mei tot 16 augustus vaart Le Pecheur uit voor een bevertocht.

Kijk ook op www.lepecheur.nl/bevertocht-door-de-biesbosch

Overnachten in de Biesbosch

Bed & Breakfast

Appartementen

Personen

Telefoon

Priscilla: 06 3303 0855
Sander: 06 4478 0532

B&B De Lage Zwaluw

Kerkstraat 39
4926 CT De Lage Zwaluwe